Vill du ta bättre bilder? 

Vill du prova på eller utveckla dig som låtskrivare? Eller kanske både och?
I november har du chansen – på paradisön Zanzibar.
Våra inspiratörer är de två yrkesskickliga konstnärerna Tobias Fischer, fotograf och musiker & Peter Hallström, låtskrivare, artist och musiker.
Devill nu dela med sig av sina erfarenheter och inspirera dig att skapa. Inga förkunskaper eller vana krävs.

Zanzibar Retreat Hotel

Vi bor på det lilla charmiga hotellet Zanzibar Retreat Hotel, direkt på stranden vid Indiska Oceanen.
Det här är det perfekta stället att låta din kreativitet flöda!

Zanzibar Retreat Hotel är beläget på Matemwe Beach, en av de längsta och finaste stränderna på Zanzibar. Hotellet ägs av två svenska familjer och finlandssvenske Janne som också driver hotellet tillsammans med sin fru Salome. Tillsammans med personalen ger de personlig service, utsökt mat och lugn och ro. Istället för hög musik i baren och TV på rummet får du smekande vindar, rasslande palmer och bruset av vågor. Hotellet erbjuder häng på stranden, vid poolen eller i baren/restaurangen eller andra aktiviteter om du har lust. Möjligheter finns till utflykter, snorkling eller dykning vid korallrevet.

Peter Hallström

har mångårig erfarenhet av låtskrivande i både musik och text. I hans katalog finns låtar som Håll mitt hjärta, (Björn Skifs). Kärleksvisan, I remember love (Sarah Dawn Finer). Viskar en bön (Peter Jöback). Vi går hem, Och Månen såg på (Lisa Nilsson). Han har också gjort tre plattor under eget namn Brev från en förlorad son, Nåd och Hoppet kvar .Peter har en sällsynt förmåga att fånga livet i musik och text. Med små medel uttrycker han stora känslor. Läs mer om mig här!

Tobias Fischer

har genom åren plåtat kungligheter, världsartister och fotomodeller. Hans förmåga att hitta vinklar och miljöer skapar unika porträtt. Han är publicerad i hundratals tidningar och magasin, både svenska och utländska. Med bokomslag, skivomslag, reklamkampanjer, klädkollektioner i bagaget sitter Tobias på både lång erfarenhet och stor kunskap inom fotografi. Dessutom är Tobias en mycket uppskattad föreläsare som alltid bjuder på sig själv.

 

Upplägget under veckan på Zanzibar:

Varje dag efter frukosten erbjuds ett inspirationspass med våra båda handledare. Du får en uppgift att genomföra under dagen. På kvällen, till desserten, samlas vi och delar med oss av upplevelser under dagen. Ett par kvällar berättar Tobias och Peter om sitt skapande. En dag besöker vi den lokala skolan för en kreativ workshop tillsammans med barnen.
Under dagen bjuder Tobias och Peter på ”råd från hängmattan” för hur du ska utveckla ditt skapande.

När?

Avresa 9/11 från Arlanda och återresa 17/11. Vi åker med Turkish Airlines.

Senaste anmälningsdatum: 30 april.

Minimum 10 deltagare för att resan ska bli av.

Ansök om visum till Tanzania här!

Läs mer och boka här!